отново ни подаряват специално парти предколедно! Последния месец от годината като

...
 отново ни подаряват специално парти предколедно! Последния месец от годината като
Коментари Харесай

Българската публика ще е първата в света, която ще чуе новия Sven Vath на живо

 отново ни подаряват специално празненство предколедно! Последния месец от годината като да се оказва непокътнат за незабравими празненства в България на невероятния, който още веднъж ще накара краката на хиляди да танцуват на 3-ти декември в най-голямата зала на.

 е от магьосниците на електронната сцена, които са оттатък времето, той е от хората които постановат най-новото, намират най-интересното, постоянно е друг, постоянно настоящ и движи тази музика напред.
 Ще промени ли партия 8 ноем 2022 | В отворено писмо до жителите, Борис Бонев - водачът на гражданската самодейност " Спаси София ", съобщи, че придвижването...


Българската аудитория е първата в света, която ще се срещне с „ новия “ на 3-ти Декември в най-голямата зала на Интер Експо Център . Заедно с легендата Sven Vath зад пулта ще застанат, с първото си live осъществяване за България, както и,които ще открият и закрият 9 часовия маратон в декемврийската нощ.

WeoweUourloveofelectronicmusic – този транспарант беше обтегнат в средата на зала Фестивална на епичното празненство на Cocoon през ноември 2013 година.



„ И този надпис разказва всичко. Още от онази ноемврийска сряда в същата зала през 1998, когато Свен Вет ни описа първата си приказка. Оттогава изминаха доста години, музиката и стиловете се сменяха, само че наличието на папа Свен e онази звезда, която постоянно сочи правилния път на всички залутали се в необятното море от звуци.Той беше първият DJ, нарушил Британската надмощие на остров Ибиса точно с празненството си Cocoon в клуб Амнезия в понеделник.Първият актьор, който с авангардната си техно музика и с гостите на Cocoon промени целия музикален декор на „ белия “ остров вечно.Първият актьор, който в продължение на 17 часа, сменяйки три местоположения в Слънчев Бряг държа родната аудитория „ на гребена на вълната “ споделят организаторите Metropolis DJs.

Cocoon беше първият международен празненство франчайз, стъпил на сцената в България още през 2013 година. Високите музикални стандарти, сложени от самия Sven Vath , в комбиниране с неповторимата сценография и видео оформление от влиятелната Португалска криейтив организация издигат цялостното преживяване на друго равнище.

За над 30-годишната си кариера Sven Vath слуша и пуска музика единствено и само на плочи и всеки месец получава стотици неповторими винили на най-новите продукции, направени особено за него. И макар че напоследък компилациите излизат от мода, неговият двоен диск със звука на сезона постоянно е бест селър, включващ и ветераните на сцената, и най-младите и перспективни модерни техно актьори.

“Sven Väth е просто неповторим. Легенда приживе с отдаденост и пристрастеност, които са повлияли на напредъка и еволюцията на електронната музика. Има хора, на които е съдено да се появят и да трансформират нещата.Да трансформират пейзажа. Свен Вет е визионер, основател, модернист и доста евентуално несломим. ” по този начин разказва невероятния актьор

Елате на 3-ти декември да танцуваме дружно!

За детайлности вижте в публична страница на събитието  , а за билети.



 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР